Ik denk dat er wat begripsverwarring is. Voor de wetgever bestaat warme of koude bakker niet in die woorden.
Een brood-, en banketbakker is een beschermd beroep daarvoor moet je dus aan een aantal voorwaarden voldoen. Met name attest basiskennis bedrijfsbeheer + sectoriale kennis bewijzen.
http://economie.fgov.be/nl/onderneminge ... ketbakker/" onclick="window.open(this.href);return false;
het koninklijk besluit van 14 januari 1993: over de brood- en banketbakkers:
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_lo ... 1&numero=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Wat u een koude bakker noemt is zoals Denlowie al aanhaalde voor de wetgever gewoon een handelaar.
De "bake-off" activiteit wordt in het koninklijke besluit van 14 januari 1993 toch redelijk duidelijk omschreven: Art 2 - paragraaf 2 - punt 4:
"4° de " bake-off "-activiteit, dit wil zeggen de laatste bewerking voor de verkoop, die uitsluitend bestaat in het uitgesteld afbakken op de verkoopplaats van rauw diepgevroren, voorgebakken, of gedeeltelijk voorgebakken, elders gefabriceerde brood- en banketbakkerijprodukten door middel van materiaal dat eigen is aan dit type van uitbating."
Ik versta onder bake-off dat het moet gaan om rauw diepgevroren of voorgebakken of gedeeltelijk voorgebakken producten- die enkel nog moeten worden afgebakken. Als de uitbater van een broodjeszaak zelf taarten gaat bakken (ook al is dit van een taartenmix) lijkt mij dat hij zich begeeft op het gebied van het beschermde beroep van brood- en banketbakker.